Elly Hengeveld

Tijdens mijn opleiding voor Wmo Consulent/Indicatieadviseur heb ik het voorrecht gehad om kennis te maken met Joyce en ‘motiverende gespreksvoering’. Joyce nam ons mee in de theorie maar vooral in de praktijk van het toepassen van motiverende gespreksvoering. Niet in de vorm van rollenspellen, maar echt spelenderwijs tijdens de bedrijven door. En dát blijft hangen en smaakt zeker naar meer! Joyce is een prettige docent met veel voorbeelden uit de praktijk. Ze weet een fijne sfeer te creëren en je met haar expertise te inspireren!

Wmo Consulent gemeente Zoetermeer | Indicatieadviseur

Stijn van Merendonk

Joyce is een Motiverende gespreksvoerings trainer met veel ervaring. Ze beweegt makkelijk met de groep mee, is professioneel en creatief. Ze ontlokt bij deelnemers op een hele prettige en subtiele manier dat ze open staan voor nieuwe inzichten en verandering. Tevens is Joyce analytisch heel sterk. Ze sluit goed aan bij de vraag van de opdrachtgever en richt daar heel efficiënt een training voor in.

Founder Academie voor Gedragsverandering en Motivatie

Esther van Iersel-Kostwinder

“Eerlijk en duidelijk”

“Joyce durft er tegen in te gaan om vervolgens met een voorstel te komen waarmee we onze doelen nog beter haalden en de training een succes werd.”

Beleidsadviseur bestaanszekerheid bij Sociale Dienst Drechtsteden en Coördinator bij Present Ridderkerk

Vrijblijvend informatie of even sparren?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.